"Sen Istersen Ayaklanırım" Kampanyası

Pazaryeri ilçesine bağlı Küçükelmalı köyünde imam olarak görev yapan Davut Dalmaz, başlattığı kampanya kapsamında 35 bin mavi kapak toplantı.

Pazaryeri ilçesine bağlı Küçükelmalı köyünde imam olarak görev yapan Davut Dalmaz, başlattığı kampanya kapsamında 35 bin mavi kapak toplantı.

Dalmaz, "Mavi kapak" toplama ve "Dünyanın pili bitmesin" kampanyaları kapsamında kendi başlattığı "Sen istersen ayaklanırım" kampanyasıyla 35 mavi kapak topladığını, hedefinin Ramazan Bayramı'na kadar 50 bin kapak olduğunu söyledi.

İl Müftü Vekili Kaya, her yönüyle topluma örnek olma konusunda misyon sahibi olan din gönüllüsü Dalmaz'ı kutlayarak, "Gerek engelliler için alınacak akülü araçlara katkısı ve gerekse gün geçtikçe erozyona uğrayan çevre bilinci ve duyarlılığı konusundaki sosyal sorumluluk gereği olan bu anlamlı ve herkese örnek olacak davranışından dolayı tebrik ediyorum. Bu faaliyet diğer din gönüllüsü meslektaşlarımıza da inşallah örnek olur, hocamız caminin sadece bir ibadethane olmanın ötesinde vatandaşlarımızın her türlü problemlerine de çarelerin üretildiği dini ve sosyal mekanlar olduğunu tescil etmesi açısından da önem arz etmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Kaya, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ramazan Kara'nın hazır bulunduğu törende, her iki kampanyaya da desteklerinden dolayı Dalmaz'a "tebrik belgesi" verdi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: