Şen: ''Taraftarlarımıza ihtiyacımız var''

Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı yenerek üst sıralar için iddiasını sürdüren Galatasaray Cafe Crown'da, skorer oyuncu Gerald Fitch'in gönderilmesinin söz konusu olmadığı açıklandı.

Galatasaray Cafe Crown Genel Menajeri Recep Şen, Pınar Karşıyaka ile yapılan karşılaşma sonrası antrenör Murat Özyer ile tartıştığı gerekcesiyle Fitch'in gönderileceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve ABD'li oyuncunun takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fitch'in bu hareketinin yarın yapılacak toplantıda görüşüleceğini ve ifadesini aldıktan sonra kendisine para cezası verebileceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Ligde üst üste 3. galibiyetlerini aldıklarını kaydeden Şen, performanslarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Takımımız iyi gidiyor. Tabii ki ufak tefek sorunlar yaşayabiliriz. Herkesin beklediği takımı yaratmak için el birliğiyle çalışmalıyız. Pınar Karşıyaka maçında da birkaç konuk ekip taraftarı vardı. Herhalde yaptıkları harekete taraftarlarımız tepki gösterdi. Bu nedenle istenmeyen olaylar yaşandı. Hem para cezası, hem de seyircisiz oynama cezası alabiliriz. Önümüzde Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker gibi önemli maçlar var. Ayrıca alt sıralarda yer alan takımlarla maçlarımız olacak. Bu karşılaşmalardan başarıyla çıkarsak üst sıralarda yer alabiliriz. Bunun için bu kritik dönemde taraftarlarımıza ihtiyacımız var."