Sena Kaleli: Çok güzel sözler üretip hamaset yapmanın ilerisine geçebilmeliyiz

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, ‘olayları manipüle edip ve kurgularken’ vatandaşın sorunlarının azalmadığını belirterek, “Biz...

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, ‘olayları manipüle edip ve kurgularken’ vatandaşın sorunlarının azalmadığını belirterek, “Biz de çok güzel sözler üretip hamaset yapmanın ilerisine geçebilmeliyiz.” dedi.
CHP Bursa İl Teşkilatı, Kültür Park içerisinde bulunan Orman Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bayramlaşma programına, CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli, Turhan Tayan, Aykan Erdemir, Kemal Ekinci ve partililer katıldı. AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de toplantıya katılarak CHP’lilerin bayramını kutladı.
Törende konuşan CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, partililerin bayramını kutladı. Ülkede yaşanan sorunlara değinen Kaleli, partinin birlik içerisinde proje üretmesi gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

“HAMASET YAPMANIN İLERİSİNE GEÇMELİYİZ”
Basit siyasi manevralara itibar göstermeden, çözüm siyasetini üretmeleri gerektiğine dikkat çeken Kaleli, şöyle konuştu: “Biz birbirimizi kavramların terazisine çıkartırken, olayları manipüle eder ve kurgularken, birbirimizin etkin veya inanç kökenlerinin ne olduğunu sorgular benzetmeye çalışırken vatandaşın sorunları azalmıyor. Bu partiye gönül vermiş, yıllardan beri bu partinin iktidar olması için alın teri dökmüş üyelerimizin umutlarına umut katmış olmuyoruz. Biz de çok güzel sözler üretip hamaset yapmanın ilerisine geçebilmeliyiz. ‘Doğruyu ben bilirim’ dediğinizde hiç kimsenin vatandaşın dertlerine çözüm üretmiş oluyoruz.”
Kaleli, partinin finansal sorunlarına da işaret ederek, “Partimizin asıl ihtiyacı olan finans sorunu ile ilgili sizlerin üzerinize düşen görevi hatırlatmakta fayda görüyorum.” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ise Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı'nı birlikte yaşadıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: “Bayramlar ulusların sevinçlerini çok küçük bir azınlığın mutluluğu, büyük bir kısmının yoksulluğu pahasına gerçekleşiyorsa sevinçlerimizi ve acımızı nasıl paylaşabiliriz. Demokrasi getiriyoruz diyerek, Irak’ta, Mısır’da Yemen’de yer altı zenginliklerine göz koyan, Somali’de açlık susuzluk konusunda gözyaşı dökerken Afrika’yı sömürgeleştiren, Filistin’de kadınların ve çocukların üzerine bomba yağdırılan dünya emperyalizmini hiçbir zaman unutmamalıyız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz