Senaristler İskender Büyük'ü fena vurdu!

Kızını oynayan İpek Karapınar ile öpüşürken görüntülenen Musa Uzunlar'a dizide mesaj verildiği ortaya çıktı.

Senaristler, gerçek hayatta Musa Uzunlar ile öpüşen genç oyuncuya dizide işte bu sözleri söylettiler: ‘En nefret ettiğim şey yaşlı heriflerin genç kızlarla çıkmak istemesidir'

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin en önemli oyuncularından Musa Uzunlar, Nişantaşı'nda bir kafede, dizide kızını oynayan İpek Karapınar ile görüntülenmişti. 50 yaşındaki Uzunlar ile 25 yaşındaki Karapınar, kafede öpüşürken "Bizden Kaçmaz" kameralarına yakalanmıştı. Uzunlar, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Terbiyesizler! Benim özel hayatıma karışamazsınız" diye bağırmıştı. Musa Uzunlar'ın bu ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından çeşitli söylentiler de peş peşe geldi. İddialara göre, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcıları ve senaristleri bu ilişkiyi medyadan önce öğrenmişti. İlişkiyi tasvip etmeyen yapımcılar, senaristler aracılığı ile Musa Uzunlar'a ince bir mesaj göndermenin planı yaptı. Ve dizinin olağan seyrine pek de uymayan bir replik hazırlandı. Dizide Musa Uzunlar ile sevgilisi rolündeki İpek Karapınar'a şu sözler söylettirildi:

Reklam
Reklam

Funda (İpek Karapınar): Hayatta en nefret ettiğim şey, yaşlı heriflerin genç kızlarla çıkmasıdır.

İskender Büyük (Musa Uzunlar): Sen ne söylediğinin farkında mısın! Ben senin babanım!

İddialara göre senaristler bu diyalogla, Musa Uzunlar ve İpek Karapınar'a "İlişkinizi tasvip etmiyoruz. Bizim diziye yakışmıyor. Hemen ayrılın" mesajı verdi. Bu mesajın ardından, Musa Uzunlar, geçtiğimiz günlerde yanında başka kadınlarla gezerken gazetecilere yakalandı!