Sendika" Temmuz'da Thy Teknik A.ş, Aralık'ta Thy Ile Sözleşme Imzalayacağız"

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği üyelerine yönelik düzenlenen basın toplantısında, sendika yönetimi olarak, 1,5 sene önce işbaşı yaptıklarını belirten

Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL, İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği üyelerine yönelik düzenlenen basın toplantısında, sendika yönetimi olarak, 1,5 sene önce işbaşı yaptıklarını belirten Ali Kemal Tatlıbal, üyelerden sendikaya sahip çıkmasını isteyerek, havacılık sektöründe yaşanan sorunları işveren ve işçilerle çözeceklerini kaydetti.
TUĞRUL TUNA OLAYININ TAKİPÇİSİYİZ
Atatürk Havalimanı'nda yaşanan kazada hayatını kaybeden yetkili teknisyen Tuğrul Tuna Beken'in olayının araştırılması adına komisyon kurduklarını ifade eden Tatlıbal, "İki, üç kişinin yapacağı işi tek kişiye yaptırırsanız böyle kazalara kapı açmaya başlarsınız. Ben demiyorum ki çalıştırmayın. Tabi ki çalışacağız, bedava ekmek kazanmayacağız ama her işin bir standartı, bir üsulü var. Biz büyüyen firmayız. Büyürken kontrollü büyümemiz lazım. Yeterli personeli ve yeterli ekipmanı sağlayarak, ekibi kurarak büyümemiz lazım" diye konuştu.
GREV HAKKIMIZI TABİKİ KULLANIRIZ
Bir daha can kayıpları yaşanmaması için çalıştıklarını ifade eden Tatlıbal, şirketlerin asla zarar görmesini istemediklerini dile getirerek,” İşçi ve işveren olarak birlikte kazanacak bir model üzerinde çalışıyoruz” dedi.
Tatlıbal, iletişimle var olan problemleri çözmek istediklerini belirterek, "Ama bu demek değildir ki grev hakkımızı da kullanmayacağız. Eğer ki benim işçimin hakkı savunulmazsa, yeteri kadar hakkımızı alamazsak, elbette biz de hakkımızı sonuna kada kullanırız." şeklinde konuştu. Ali Kemal Tatlıbal son olarak Nevşehir’de yapılanmaya başladıklarını ve Balon çalışanlarını da sendika bünyesine alacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

(FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz