Sendika Üyelerinden Odabaş’a Teşekkür Tuğrası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demirçelik Fabrikalarında (ERDEMİR) çalışan Türk Metal Sendikasına üye...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu olan Ereğli Demirçelik Fabrikalarında (ERDEMİR) çalışan Türk Metal Sendikasına üye olan işçiler tarafından Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a, üzerinde Osmanlı Tuğrası olan tablo hediye edildi.

Erdemir Atölyelar Bakım Başmüdürlüğü İş Yeri Lokallerindeki çalışan işçiler bir süre önce tertipledikleri geceye Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ile birlikte katılmalarından dolayı Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Reklam
Reklam

Ziyarette işçiler Erdemir ile yapılacak 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürecinde sağlanan birlik ve beraberlik anlamında teşkilatın yanında olduklarının göstergesi olarak, üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan tabloyu Odabaş’a hediye ettiler.

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Böyle güzel bir jest yapmanızdan mutluluk duydum. Elbette birlik ve beraberlik içinde güzel bir sözleşmeye imza atmayı hedefledik. Amacımız, Erdemir çalışanlarının hak ettikleri refah düzeyinde, en iyi sosyal haklarla birlikte yaşamlarını idame ettirmeleridir. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Öte yandan ziyarette Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan ile Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: