Sendikalar, Aynı Meydanda, Aynı Anda Ayrı Eylem Yaptı

Samsun'da memur zam oranını protesto eden sendika üyesi memurlar, iş bıraktı. Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, KESK...

Samsun'da memur zam oranını protesto eden sendika üyesi memurlar, iş bıraktı. Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen, KESK ve Kamu-Sen'e bağlı sendikalar iş bırakma eylemine katılarak Samsun Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk heykeli önünde tepkilerini dile getirdi. Aynı meydanda farklı farklı düzenlenen eylemlerde memurlar yine bir birinden ayrı ayrı eylem gerçekleştirdi.

Samsun'da eylem yapan memur sendikaları taleplerini ayrı ayrı dile getirdi. Memur-Sen ve Kamu-Sen Samsun Atatürk Anıtı yanında eylem yaparken, DİSK üyeleri, Cumhuriyet Meydanı'nda kendi eylemini gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Samsun Atatürk Anıtı yanında konuşan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Keskin, "Tek taraflı uygulamalardan vazgeçilerek tabanın sesine kulak verilmesi, büyümeden pay ve adil bir gelir dağılımı için buradayız." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra yağan yağmura rağmen sendikalar halaylar çekerek, davul ve zurna eşliğinde eylem yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: