Senem'in ölmeden önce son saniyeleri

Rıhtımdan denize düşen üniversiteli Senem'i arama çalışmaları sürüyor

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam rıhtımda fotoğraf çektirirken dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisi genç kızı arama çalışmaları devam ediyor.

[** **](https://www.mynet.com/dalgalarin-yuttugu-senemin-son-goruntuleri-2690076-myvideo)
Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda dün akşam saat 21.20 sıralarında ikisi kız, 5 erkek arkadaşıyla iskelede fotoğraf çektiren ve aniden gelen büyük bir dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap'ı (19), arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.
AKUT Rize birimi, belediye ekipleri, Sahil Güvenlik ve deniz polisinin katılımıyla gece yapılan arama çalışmalarından netice alınamadı. Arama çalışmaları sabah yeniden başladı. Denizin dalgalı olması nedeniyle çalışmalara dalgıçların katılamadığı bildirildi.
Bu arada, Kasap'ın dün akşam sahile birlikte gittiği arkadaşları, polise verdikleri ifadelerde, rıhtımda denizi seyredip fotoğraf çektirirken aniden gelen dalganın Senem'i denizin içine çektiğini ve arkadaşlarının denizde kaybolduğunu anlattıkları öğrenildi. Sivil Savunma ve AKUT Kurtarma ekiplerince genç kızın bulunabilmesi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Rize Derepazarı nüfusuna kayıtlı ve Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi öğrencisi olan genç kızın, ailesi ile birlikte Samsun'da yaşadığı, ancak dönem sonu geçemediği dersleri vermek için Fındıklı'ya geldiği öğrenildi.