Şener: Akyazı’da maçları oynayacağımız günü heyecanla bekliyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Akyazı’da yapılacak statta maçlarını oynayackaları güne heyecanla beklediklerini söyledi.Trabzonspor Kulübü...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Akyazı’da yapılacak statta maçlarını oynayackaları güne heyecanla beklediklerini söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Büyükaydın, Mehmet Tunç ve Temel Tarık Kazancıoğlu Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.
Akyazı Projesi’nin tamamlanması için çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Vali Kızılcık, “Şampiyonlar Ligi’nde bizi başarıyla temsil eden Trabzonspor’umuz bizim gururumuz oldu. Trabzonspor’umuzun artık başarılı sonuçlarına, bu başarılara yakışır bir statta oynaması gerektiğini düşünmekteyiz. Akyazı Projesi’ni kısa sürede hemşerilerimizin desteği ile bitirmeyi planlıyoruz. En kısa sürede stadımızı tamamlayacağız.” dedi.
Başkan Şener de kendilerini her fırsatta destekleyen ve yalnız bırakmayan Vali Kızılcık’a teşekkür ederek, “Trabzonspor’umuzun Akyazı Stadında maçlarını oynaması için heyecanla bekliyoruz. Sizinde bu konuda desteklerinizden çok memnunuz. İnşallah kısa sürede bu stadı tamamlanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz