Şener: En sağlıklı çözüm, futbol ailesi tarafından bulunacaktır

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türk futbolunda yaşanan sorunlara en sağlıklı çözüm yolunun, futbol ailesinin...

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türk futbolunda yaşanan sorunlara en sağlıklı çözüm yolunun, futbol ailesinin bireyleri tarafından bulunacağına inandığını belirtti.
Şener, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayısında kaleme aldığı yazıda, futbol dünyasında olağandışı gelişmeler yaşandığını hatırlattı. Bu gelişmelerin ülkede futbolu bitirme noktasına getirmeyeceğini savunan Şener, “Mutlaka en sağlıklı çözüm yolu, futbol ailesinin bireyleri tarafından bulunacaktır.” dedi.
Futbolun eski heyecanının kalmadığı görüşünde ise herkesin birleştiğine dikkat çeken Şener, “Belirsizlikler had safhada. Ama her şeye rağmen karamsar olmamalı ve bu sorunların üstesinden gelineceğine inanmak gerekli. Yaşanan tüm gelişmeler göstermektedir ki; Trabzonspor olarak sürecin başından bu yana haklılığımız inkar edilemeyecek bir gerçektir.” ifadelerini kullandı.
Başkan Şener, yeni oluşacak Futbol Federasyonu yapısı içerisinde Anadolu kulüplerinin de ağırlığını hissettireceği bir yapılanmanın meydana gelmesi gerekliliğinin şart gibi göründüğüne belirtti. Şener, herkesin adım atarken özellikle UEFA ve FIFA'nın sürece yapabilecekleri muhtemel müdahaleleri de iyi hesap etmesi gerektiğini vurguladı.
Takım olarak bu atmosferde zaman zaman inişli çıkışlı bir grafik sergilemelerinin de gayet doğal olduğunu savunan Şener, şöyle devam etti:
“Takım olarak 3 günde bir maç oynuyoruz. Avrupa ve Türkiye kupalarında mücadele veriyoruz. Ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptık ancak hesapta olmayan puan kayıpları da yaşadık. Bunları telafi edecek güce fazlasıyla sahibiz. Önemli olan zor günlerde birlik beraberlik ruhumuzdan taviz vermeden, kenetlenmemizdir. Bunu başardığımız taktirde önümüzde hiçbir engel duramaz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz