Şener Özbayraklı’nın Bursaspor Heyecanı

Bursaspor’un yeni transferi Şener Özbayraklı, yeşil-beyazlı formayı giyeceği ilk maçı sabırsızlık ile beklediğini söyledi.Yeşil-beyazlı kulübün...

Bursaspor’un yeni transferi Şener Özbayraklı, yeşil-beyazlı formayı giyeceği ilk maçı sabırsızlık ile beklediğini söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün uzun süredir takip ettiği ve bugün yapılan son görüşmenin ardından 3,5 yıllık anlaşma sağladığı Polatlı Bugsaşsporlu oyuncu Şener Özbayraklı, Bursaspor forması giymek için sabırsızlandığı söyledi. Özlüce Tesisleri'ne teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yöneticilerle görüşmek için gelen genç futbolcu, Bursaspor’un kendisi ile ilgilendiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bursaspor’un 2 senedir gündemindeyim. Bu beni çok mutlu etti. Devre arasından itibaren görüşmeler sürüyordu. Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok. Bursaspor’u istiyorum. İnşallah pürüz çıkmaz, anlaşırız ve imzayı atarım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

"AİLEM FANATİK BURSASPORLU"

Hırslı bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Şener, “Bursaspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kulübüme çok resmi teklifler geldi. Ancak ben Ertuğrul Sağlam’ı çok iyi bildiğim için onunla çalışmak istedim. Ailemde burada yaşıyor ve Bursaspor’a fanatik gibiler. Onlarda olumlu gözle baktı. Bursaspor taraftarını konuşmaya gerek yok. Çok ateşli bir taraftar. İlk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah mahcup duruma düşürmem” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: