Senfoni'den Muhteşem Konser

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu haftaki konser programında keman sanatçısı Jülide Yalçın Dittgen'i konuk...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu haftaki konser programında keman sanatçısı Jülide Yalçın Dittgen'i konuk solist olarak ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen konserin orkestra şefliğini Patrick Souillot yaptı. Konserin ilk bölümünde ünlü besteci Tchaikovsky'nin keman konçertosunu seslendiren orkestra ve konuk solist Jülide Yalçın Dittgen, performanslarıyla dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Konserin ikinci bölümünde ise Shumann'ın Senfoni No.4 eserini başarılı bir şekilde seslendiren Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, konser sonunda dakikalarca alkışlandı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY öncülüğünde, teşkilata üye ülkelerden gelen sanatçıların katılımıyla kurulan TÜRKSOY Uluslararası Gençlik Senfoni Orkestrası 19 Nisan'da Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda konser verecek. 22 sanatçıdan oluşan orkestra, Türk Dünyası bestecilerinin tanınmış eserleri seslendirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz