Şengül: CHP’nin 'Kimi koyarsak seçilir algısı' İzmirlileri rahatsız ediyor

AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, CHP’nin İzmir’e, 'Kimi koyarsak seçilir’ anlayışıyla...

AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, CHP’nin İzmir’e, 'Kimi koyarsak seçilir’ anlayışıyla baktığını söyledi. Bu algının İzmirlileri rahatsız etmeye başladığını vurgulayan Şengül, vatandaşın artık hizmet isteğini dile getirdi.
Şengül, İzmir’de seçim sonucunun CHP açısından sürpriz olacağını idida etti. 2002 yılından bu yana altı tane seçim yaşadığını anlatan Aydın Şengül, AK Parti’ye yönelik ilk defa bu kadar olumlu bir hava estiğine dikkat çekti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı projelerin İzmir’i uçuracağını söyleyen Aydın Şengül, durağanlıktan kurtarıp dünyanın imrenerek bakacağı marka şehir yapacak projelerin sadece AK Parti’de olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz