Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanı izle: Zeynep, Cahide'yi vuracak mı?

Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'nin yeni dizisi Seni Kimler Aldı yeni bölüm fragmanında yıllar öncesi kendisini üvey olarak veren annesi Cahide'nin karşısına geçen Zeynep, silahını doğrultur. Peki Ceren (Zeynep), Cahide'yi vuracak mı? İşte Seni Kimler Aldı 2. yeni bölüm fragmanı...

ATV'nin yeni dizisi Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Fulya Zenginer, Duygu Yetiş'in yer aldığı Seni Kimler Aldı adlı dizide umutsuz bir aşk, intikam duygusu ile yanıp tutuşan Zeynep ve kızından kim olduğunu kendisinden saklayan anne ve yanlarında çalıştıkları zengin aile arasında gelişen olayları konu alıyor. ilk bölümü ile izleyenleri memnun eden Seni Kimler Aldı pazar günleri ekrana geliyor. İşte Seni Kimler Aldı 2. bölüm fragmanı...

SENİ KİMLER ALDI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çamaylar'ın konağında çalışan Zehra, ailenin veliahttı Barış'a âşıktır. Cahide'ye rağmen beraber büyüdükleri konağın bahçesinde arkadaş kalmayı başaran Zehra ve Barış'ın aşkı hayat bulmak üzeredir. Ancak Zehra'nın asla tahmin edemeyeceği görünmez bir el rüyasını kâbusa çevirecektir; öldü zannettiği ablası Ceren! Hayatta tutunduğu tek dal olan babasının ölümüyle iki yaşında satıldığını öğrenen Ceren, eziyetlerle dolu yaşamının hesabını sormaya kararlıdır. Hedefinde ise öz annesi Aynur ve onun göz bebeği kardeşi Zehra vardır. Tüm bu olanlar dışında yıllar sonra Talat Çamay'ın geri gelmesi de dengeleri altüst edecektir.

SENİ KİMLER ALDI DİZİSİ GENEL KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Zehra, annesi Aynur'la birlikte, İstanbul'un sayılı zenginlerinden sayılan Çamay ailesinin yanında çalışıp yaşamaktadır. Zehra, birlikte büyüdüğü Çamay ailesinin tek veliahttı Barış'a âşıktır. Barış da Zehra'ya karşı duygularını fark eder. Fakat bu aşkın önünde çok sayıda engel vardır.

Aynur'un evlatlık verdiği ama herkesin öldü bildiği Zehra'nın ablası Ceren (Zeynep) intikam için geri gelir ve oklarını önce kendi ailesine sonra ilgisi olan herkese yöneltir. Konak tarafında ise, bu ilişkiyi kesinlikle onaylamayan annesi Cahide, Barış'ı sadece Zehra'dan değil, amcası bildiği ama aslında babası olan Talat'tan da uzak tutmak için bıçakları bilemektedir. Aşklarını korumak isteyen Barış ve Zehra, büyük sırların içinde ve satılmış olduğunu öğrenmiş olan Ceren'in intikamının gölgesinde savrulup duracaklardır.

Fulya Zenginer .... Zehra Yılmaz

Duygu Yetiş ..... Ceren Özkan

Serhan Yavaş ..... Talat Çamay

Yiğit Kirazcı .... Barış Çamay

Anahtar Kelimeler: