Senirkent'te Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Isparta'nın Senirkent ilçesinde Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi....

Isparta'nın Senirkent ilçesinde Hayırlar Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

İlçe Müftüsü Kemal Bal'ın duasıyla açılan kermeste, hayırsever bayanların yaptığı işleme örgü çeşitleri yöresel yemek ve tatlılar vatandaşların beğenisine sunuldu.

Dernek Başkanı Bedri Genceroğlu, "İlçede bulunan hayırsever hanımların katkısıyla hazırlanan el emeği, göz nuru çeyiz ürünlerini ve gıda maddelerini sergiye sunduk. Elde edilecek geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanacağız. Öğrencilerimize yardım etmek isteyen tüm halkımızı kermesimize bekliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kermesin açılışına Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, İlçe Müftüsü Kemal Bal'ın yanı sıra mülki erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: