Şenkaya Kaymakamı Akyol'a Veda

Son valiler kararnamesiyle Bingöl Vali Yardımcılığına atanan Şenkaya Kaymakamı Mutlu Akyol, ilçeye veda etti.

Son valiler kararnamesiyle Bingöl Vali Yardımcılığına atanan Şenkaya Kaymakamı Mutlu Akyol, ilçeye veda etti.

Akyol, bir lokantada düzenlenen iftar yemeğinde Şenkaya'da güzel 2 yıl geçirdiğini belirterek, "Bizi başka bir durak bekliyor" dedi.

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Şenkaya'nın memuriyet hayatında bir geçiş noktası olduğunu ifade etti.

Özcan, şöyle konuştu:

"Burada çalışan herkes bizim için çok kıymetli. Çünkü ilçemize hizmet ediyor. Buraya gelen insanlar belki coğrafyanın uzaklığından bir ön yargıyla gelirler ama giderken muhakkak Şenkaya'nın samimiyetiyle hoşgörüsüyle mutlu ayrılırlar. Kaymakamımıza 2 yıllık çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum, yeni görev yerinde başarılar diyorum."

Reklam
Reklam

İftar yemeğine, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Atakan Alper, Başkan Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin Altuğ, İlçe Emniyet Amiri İlhan Urhan, Sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Sevinç Güner, İl Encümeni Cavit Aktaş, İl Encümeni Mehmet Adak, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Bedir, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 60 kişi katıldı.

Gecenin sonunda Kaymakam Akyol'a değişik kurum ve kuruluşlar tarafından plaket verildi.

Muhabir: Bahattin Gözütok / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: