Şenkayaspor'a Malzeme Yardımı

Erzurum'da amatör ligde mücadele eden, Şenkayaspor'a malzeme yardımında bulunuldu.

Erzurum'da amatör ligde mücadele eden, Şenkayaspor'a malzeme yardımında bulunuldu.

Kulüp Başkanı Kadir Erdoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, hemşehrileri olan mali müşavir Filiz Yıldız Şimşek'in, takıma destek olmak için malzeme yardımında bulunduğunu bildirdi.

Kulübün, 1995 yılında kurulduğunu ve maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu belirten Erdoğdu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Uzun yıllardır başarılı bir grafik çizen ve futbolun yanı sıra farklı branşlarda da başarı gösteren kulübümüzün ayakta durması için hayırsever iş adamlarının desteğine ihtiyaç duymaktayız. Kulübe bugüne kadar maddi ve manevi destek olan mali müşavir Filiz hanımı, ziyaret ederek kendisine yaptığı yardımlar nedeniyle teşekkür ettik. Herkesin sırt çevirdiği kulübe hemşehrilik bilincini taşıyan kişilerin destek olması bizleri mutlu ediyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz