Şenlik Gibi Koşu

Karşıyaka Belediyesi, İzmir Masterler Atletizm Kulübü işbirliğiyle ‘11.’inci Mavi Körfez Yeşil İzmir Koşu...

Karşıyaka Belediyesi, İzmir Masterler Atletizm Kulübü işbirliğiyle ‘11.’inci Mavi Körfez Yeşil İzmir Koşu ve Yürüyüşü’ gerçekleştirdi.

Bostanlı Rekreasyon alanında gerçekleşen yarışmalar tam bir şenlik havasında gerçekleşti. Belediye Başkanı Cevat Durak’ın startı ile başlayan yarışmaya katılanlar gruplarında dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Sağlıklı yaşam için mutlaka spor yapılması gerektiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Hepimiz yaşantımızın içerisine sporu katmalıyız. Sabahları çevrelerinde yürüyüş ve koşuya çıkanların bunu alışkanlık haline getirerek sürekli yapması çok güzel bir davranış. İleri yaşlarda sporu teşvik eden Masterler Atletizm Kulübü yöneticilerini kutluyorum. Karşıyaka Belediyesi olarak bu tür spor etkinliklerine her zaman destek olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmalara İzmir ve ilçelerinin yanı sıra Aydın, Denizli, Manisa ve Balıkesir’den de katılanlar oldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı yarışmada yürüyüş 3 km, koşu ise 6 km parkurda gerçekleşti.

Erkeklerde 18-34 yaş büyükler kategorisi ile 11 ayrı yaş grubunda koşu gerçekleştirildi. Bayanlarda ise büyükler kategorisi 18-29 yaş ile 12 ayrı kategoride yarışmalar yapıldı. İlk üçe girenlere madalya verildi.

Karşıyaka Belediye Bandosu’nun katıldığı koşu ve yürüyüş tam bir şenlik havasında gerçekleşti. Spora gönül veren katılımcılar kendilerine verilen destek nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz