Şenol Güneş: 'Ben mi tehir ettim?'

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Şenol Güneş ilk olarak, "Oyuna hakim bizdik. Son 10 dakikalık bölümde geride durduk. Topu kontrol edip çıkmaya çalıştık. Orta atma şansı verdik. Çıktığımız ataklarda gol bulsak oyun kopacaktı. Fazla pozisyon bulduk, az gol attık. Rakibe az pozisyon verdik ama gol yedik. Kıran kırana maç oldu. Bütün oyuncuların emeğine sağlık. Gereksiz pozisyonlar var. Döndüğümüzde verdiğimiz pozisyonlar var. Az var ama olmaması gerekiyor. Hakettiğimiz puanı aldık" dedi.

Kerim'in performansına değinen Güneş, "Çok etkili işler yaptı. Kerim iyiydi. Bütün oyuncularımız bizim oyuncularımız. Kim oynarsa oynasın ne yaptığımız önemli olan. Ricardo, Gökhan çok klas ve etkili oyuncular. Oynamayanlar üzerinden yorum yapıyoruz. Oynamadı ki nasıl bilelim performansını. Bunu konuşursak başka yere çekliyor. Sahada oynayan oyuncunun ne verdiğidir önemli olan. Birkaç oyuncumuz ufak tefek aksaması oldu. Bunu da normal karşılıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Trabzonspor maçında Marcelo ve Alexis'in oynamayacak olmasına değinen Güneş, "Andreas Beck sarı kart görseydi Trabzonspor maçında oynamayacaktı. Ama Marcelo ve Alexis, lisansları çıkmadı diye Trabzonspor maçında yoklar. Yani oyuncunun oynaması gerekir. Ben mi tehir ettim? Oynaması gereken adamı oynatmıyorsunuz. Elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor büyük bir camia. Büyük bir takım. Hikmet hoca benim dostu ama sahaya çıktığımız zaman kıran kırana maç yapıyoruz. Marcelo ve Alexis'in olmaması bizi için sıkıntı. Yeni oyuncular oynayatacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Hikmet Karaman: "Deniz belki şu an kahramandı. Penaltıyı atsa, direkten dönen kafası gol olsa... Büyük takımlar karşısında net pozisyonları değerlendirmeniz lazım. Değerlendiremediğiniz zaman kaybedebiliyorsunuz..."

Sosa: "Erken bulduğumuz gol üzerimizden baskıyı attı. Topa hakim olan taraf bizdik. Güzel bir galibiyet oldu. Frikiklere genel olarak çalışıyorum. Ne kadar çok çalışırsak o kadar iyi oluruz. Kaleciye göre çalışma yapmıyorum. Şifre konsantrasyon. Devamlı daha iyi olmak için çalışıyoruz. Önemli olan takımın galibiyeti. Ben çıkar atarım, bir gün başkası"

Reklam
Reklam


Kerim Frei: “Tamamen bizim beklediğimiz bir maçtı. Uzun zaman sonra 11’de şans buldum bu da mutlu etti. Son 15 dakika yorgunluğa bağlı düştüm oyundan ama kazanmayı hak ettik. Menatal olarak kendimi hazır tutmam zor. Her zaman olumlu kalmanız ve sıkı kalmanız gerekiyor. Son 15 dakika belirli bir şekilde ortaya çıktı bu düştüm oyunumdan ama genel olarak ortaya koyduğum performans beni mutlu etti.”