Şenol Güneş, Kamp Çalışmalarının Iyi Gittiğini Belirtti

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor'da teknik direktörü Şenol Güneş, kamp çalışmalarının iyi gittiğini belirtti.Güneş,...

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor'da teknik direktörü Şenol Güneş, kamp çalışmalarının iyi gittiğini belirtti.

Güneş, Hollanda 1. Ligi Eredivise ekiplerinden Willem II'yi 4-1 mağlup ettikleri özel maçla ilgili kulüp sitesinden yaptığı değerlendirmede, Willem II müsabakasında ilk maça oranla daha derli toplu oynadıklarını belirterek, "Geçen maç kaybettik bu maç galip geldik ama kaybetmek kazanmak her ikisi de bizim için ölçü değil. Daha çok yaptığımız antrenmanlar ve çalışmalar önemli. Diğer maça göre daha takım oyunu oynamaya çalıştık ve daha derli topluyduk." dedi.

Reklam
Reklam

Özellikle rakibi savunma anlayışında kontrol etme açısından olumlu işler yaptıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Atağa çıkışlarımız daha da iyi olacak çünkü özellikle savunma anlayışında çalışmalar yaptığımız için atak ve pas konularında eksiğimiz var. Oyunu daha iyi yönetebiliriz ve oyuna hakim olma yüzdemizi arttırabiliriz. Sezon başı hazırlıkta olduğumuz dönemde takım hem çabuk oynama hem güç olarak çok üst seviyeye gelmedi. Rakibin canlılığı çabukluğu bizden daha iyi olmasına rağmen biz oyun kalitesi olarak daha olumluyduk. Biz kendimize göre daha işin başındayız. Zaman zaman bu dalgalanmaları geçireceğiz. Her gün iki idman yapıyoruz. Dolayısıyla bu yoğun tempo içerisinde oyuncuların maç oynaması istediğimiz tempoyu engelleyebilir. Ancak hem oyun anlayışımızı hem de fizik gücümüzü geliştirmeye çalışıyoruz. Şu aşamada çok iyi ya da çok kötü değiliz ama antrenman ve çalışma olarak bir sorunumuz yok iyi gidiyoruz." diye konuştu.

Trabzonspor, yurt dışı hazırlık kampında Almanya'nın Krefeld kentinde KFC Uerdingen ile yaptığı ilk hazırlık maçında 1-1 berabere kalmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: