Şenol Güneş: Kupada Yarışta Olmak Olumlu

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa’yı penaltılarla eleyen Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, kupada yarışta olmanın olumlu...

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa’yı penaltılarla eleyen Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, kupada yarışta olmanın olumlu olduğunu söyledi. Şenol Güneş, ilk yarıda kaydettikleri golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesiyle ilgili olarak da karşılaşmanın hakemine eleştirilerde bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Şenol Güneş, kupada en son maçı oynadıklarını belirterek, penaltılarla olsa da turu geçtiklerini dile getirdi.

Şenol Güneş, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. İki takım için de zor bir maç oldu. Çünkü ağır bir sahada 120 dakika oynadık. Sonunda gülen taraf biz olduk. Moral açısından bize bir katkısı olduğunu düşünüyorum; ama fizik açısından hem biz hem de Kasımpaşa bayağı yoruldu.“ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaya iyi başladıklarını anlatan Şenol Güneş, geçen hafta olduğu gibi yine duran toptan gol yediklerini kaydederek, “Geride kaldığımız için de hamle yapmayı düşündük. Sürekli hamle yapma isteğimize rağmen golü geç bulduk.” ifadelerini kullandı.

Güneş, ilk yarı golü bulduklarını; ancak hakemin yine bir şey bulduğunu belirtti. Hakemin ne karar verdini bilmediğini aktaran Şenol Güneş, “Gaipten bir ses geldi herhalde. Çünkü bu her hafta bize oluyor. Bu hatalar bizim hiç lehimize olmuyor; hep aleyhimize oluyor. Erken golü bulsaydık, bu kadar yorulmazdık.” şeklinde konuştu.

Futbol Federasyonu’na da eleştirilerde bulunan Şenol Güneş, kupanın son maçını oynayan takım olarak, Pazar günü yapacakları lig maçına itiraz ettiklerini; ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

Güneş, “Bu müsabakanın yorgunluğunu pazara nasıl yansıyacağını bilmiyoruz. Bütün itirazlarımıza rağmen kupada en son maçı yapan takım olarak, bizden önce maç yapanlar hafta sonu bizden sonra maç yapıyorlar. Bunları söylememize rağmen dikkate alınmadı. Alsalar iyi olurdu. En azından tarafsız olurlardı; ama tarafsızlık ilkesi bozuldu.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“VOLKAN’I BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

Futbolcusu Volkan’ın isminin Beşiktaş’la anılmasıyla ilgili bir soruyu da cevaplayan Şenol Güneş, genç futbolcuyu bırakmak istemediğini kaydetti. Güneş, Volkan’la konuştuğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Resmi teklif yok. Başkan şimdi söyledi, Volkan’ın maliyeti belli. O paraları veren kulüp varsa, Volkan da gitmek istiyorsa olabilir. Volkan’ın bu aşamaya gelmesi de sıkıntılı. Beşiktaş’ın parası yok deniyor, 6 – 7 milyon nasıl verecek bilemiyorum. Veriyorlarsa oturulur konuşulur. Ama ben Volkan’ı bırakmayı düşünmüyorum.”

Trabzonsporlu futbolcular Giray da "İlk dakikalarında yediğimiz gol oyun planını bozdu. Ama biz yine de futbolumuzu sergiledimizi düşünüyorum. Penaltılara kadar uzanan maçta, Tolga’nın üstün kurtarışlarıyla turu geçtik." dedi.

Bordo - mavili futbolcu Yasin de takım arkadaşlarını kutlayarak, gruptan çıkmayı istediklerini ve bunu da başardıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: