Şenol Güneş'ten ince ayar

Şampiyonlar Ligi'nde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i Vodafone Arena'da ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, orta sahada iyileşmesi halinde Oğuzhan'ı ilk 11'de oynatıp, Atiba'yı kulübeye çekecek.

Devler Ligi’nde yarın Dinamo Kiev’le karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, bu mücadelenin kadrosunu belirledi. Transfer döneminin son gününde takıma kazandırılan Gökhan İnler’in ön libero hattında Atiba ile çok iyi bir uyum yakalaması sonrasında Kanadalı futbolcunun önceki partneri Oğuzhan’ı derbide 10 numarada Talisca’nın yerine oynatan Şenol Güneş, Kiev karşısında bu formasyonu değiştirecek.

[Beşiktaş'a Gökhan Töre müjdesi](https://www.mynet.com/besiktasa-gokhan-tore-mujdesi22-101194-myspor)

Galatasaray karşısında Talisca’ya ilk 11’de şans vermemesi sebebiyle eleştirilen Şenol hoca, Arena’da oynayacakları mücadelede Brezilyalı yıldızla oyuna başlayacak. Talisca’yı forvet arkasında görevlendirecek olan Güneş, Oğuzhan’a da kendi bölgesi olan ön libero hattında forma verecek.

Reklam
Reklam

İYİLEŞİRSE OĞUZHAN OYNAYACAK Dün kulüpten yapılan bilgilendirmede sol ayak bileğinde ödem bulunduğu açıklanan Oğuzhan’ın, maça yetişmesi halinde Talisca’yla aynı anda görev yapması bekleniyor. Ön libero kurgusunda değişikliğe gidecek olan Güneş’in beklenenin aksine Gökhan İnler’i değil Atiba Hutchinson’ı kulübeye çekmesi bekleniyor. Güneş, böylelikle ön libero hattında İnler-Oğuzhan ikilisine şans verecek. Ancak Şenol Güneş, eğer Ozzie maç saatine kadar hazır hale gelemezse Gökhan İnler-Atiba ikilisiyle yola devam edecek.

Anahtar Kelimeler: