Şensoy'un aday adaylığı genel merkezde

Milliyet Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı için SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy'a geçtiğimiz günlerde teklif götürülmüştü.

Milliyet Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan aday adaylığı için SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy'a geçtiğimiz günlerde teklif götürülmüştü.Adaylığı değerlendiren Şensoy bu teklifi kabul edeceği gelen bilgiler arasında.Cuma günüde MHP İl Başkanlığı tarafından MHP Genel merkezine Şensoyun aday adaylığı başvurusu sunuldu ve önümüzdeki hafta içinde başvuru onaylanıp Mhp İl Başkan'lığının resmi bir açıklama yapacağı beklenmektedir.Adaylığı kesin gözle bakılan Şensoy'a bizde Bilecik Olay Haber ekibi olarak seçimlerde başarılar diliyoruz.

Reklam
Reklam

ŞENSOY KİMDİR:1969 Bilecik doğumlu olan Şensoy İlkokulu İstasyon mh.Hürriyet İlkokulunda okuyup, Ertuğrul Gazi Lisesinden mezun oldu.Daha sonra Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü kazana Şensoy 1990 yılında okulu bitirdi.İş hayatına 1992 Yılında 1.Organize sanayi'de mühasebeci olarak işe başlayan Şensoy 1.1.1997 Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı.2000 yılında SMMMO Başkanı olarak seçilen Şensoy hala görevi yürütmektedir.2004-2009 Yılları arasında Bilecik Belediye Meslis üyeliği yaptı.Üyeliğe Doğruyol Partisinden girdi Demokrat Partisinden çıktı.Evli ve 2 çocuk babası olan Şnsoy Serbest mühasebecilikle birlikte Bağımsız Denetçi lisansi almayı hak kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: