Şenyurtlulardan Başkan Burma’ya Ziyaret

Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Atakum Belediye...

Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Burma’yı ziyaret ederek tanışmak istediklerini belirten Şenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç, “Bir süre sonra bağlanacağımız belediyemizi ziyaret ederek, tanışmak istedik. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Derneğimizin önümüzdeki günlerde yapacağı etkinliklere katılmanızı rica ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, “Sizinle birlikte olmak, dernek çalışmalarınıza elimden gelen katkıyı vermek isterim” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER MECLİSTE

Sosyal bilgiler dersinde gördükleri “çevremizdeki kurumları öğrenelim” ünitesini işlemek üzere Atakum Belediyesi’ne gelen ve burada meclis salonunda Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’nın konuğu olan Hüseyin Avni Asal İlköğretim Okulu öğrencileri, merak ettikleri bütün soruların cevaplarını alarak belediyeden oldukça memnun ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: