Sera Avm'de "yıkıntılardan İhracata Tarhana Tadında Gediz" Temalı Sergi

Gediz ilçesi, Kütahya Sera Alışveriş Merkezi'nde (AVM) düzenlenecek olan Tanıtım günleri etkinliğinde tanıtılacak.Konu hakkında yazılı...

Gediz ilçesi, Kütahya Sera Alışveriş Merkezi'nde (AVM) düzenlenecek olan Tanıtım günleri etkinliğinde tanıtılacak.

Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Müdürlüğü ve Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen sergi çalışması ile Gediz'i en iyi şekilde tanıtacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kütahya Sera Alışveriş Merkezi'nde 3-4-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Tanıtım Günleri Etkinliğinde, Gediz'in tanıtımı için "Yıkıntılardan İhracata Tarhana Tadında Gediz" temalı sergi açacaklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Etkinlikler 3 Mayıs 2013 Cuma günü saat 17.30'da düzenlenecek açılışla başlayacaktır.

"1970 Gediz Depreminin 43. Yılı" nedeniyle "Yıkıntılardan İhracata Tarhana Tadında Gediz" temalı sergi ve tanıtım etkinliğimiz 3 Mayıs 2013 Cuma günü Kütahya Sera Alışveriş Merkezi'nde başlayacaktır. Etkinliklere tüm hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: