Serada Çalışan Kadınlara Güneş Kremi Ve Eldiven

Mithat ÜNAL/ANAMUR Belediye Başkanı Mehmet Türe, çilek seralarının içerisinde çalışan kadınları, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ve Kültür ve Sosyal İşler

Mithat ÜNAL/ANAMUR Belediye Başkanı Mehmet Türe, çilek seralarının içerisinde çalışan kadınları, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Çetinkaya ile birlikte ziyaret etti. Kadınların gününü kutlayan Başkan Türe, tarım işçilerine güneş kremi ve eldiven dağıttı.
Bu sırada kadın işçilerden biri, "Geçen yıl bizi sinemaya götürmüştünüz. Bu yıl yok mu?" dedi. Başkan Türe, kadınlara sinema sözü verdi.
Kadınların gerek ülke ve gerekse aile ekonomisine bu şekilde çalışarak katkıda bulunmalarının takdire değer olduğunu kaydeden Başkanı Türe, "El emeği alın teri ile çalışan, evine helal yoldan ekmek götüren değerli kadınlarımızı çalıştıkları yerde o kadınlarımızın değerini anlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: