Seramiksan Spor Kulübü Genç Yetenek Merve Kaya’yı Renklerine Bağladı

Aroma Bayanlar 3.Lig takımı Seramiksan Spor Kulübü, transferlerine ara vermeden devam ediyor. 2. Lig hedefi...

Aroma Bayanlar 3.Lig takımı Seramiksan Spor Kulübü, transferlerine ara vermeden devam ediyor. 2. Lig hedefi ile sezon çalışmalarına devam eden Seramiksan, geçen sezon Afyon Sandıklı forması giyen genç oyuncu Merve Kaya ile sözleşme imzaladı.

Beşiktaş voleybol altyapısından yetişen 1.85 boyunda ve 19 yaşında olan genç orta oyuncusu Merve Kaya, geçen sezon Afyon Sandıklı forması ile başarılı bir sezon geçirdi. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Bülent Erkul, 3. ligde misafir olduklarını ve 2. lig hedefi için doğru transferler yaparak, bu sezon Turgutlu halkına zevkli maçlar izleteceklerini ifade etti. Seramiksan Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, 2 ya da 3 transfer yapılarak sezonun kapatılacağı bilgisi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: