Serbest Güreş Milli Takımı kampa giriyor -Olimpiyat elemelerine hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı'nın ikinci kamp dönemiyarın Antalya'da başlıyor

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlen Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ardından kısa bir süre izin yapan Serbest Güreş Milli Takımı, yeniden kampa giriyor.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlen Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ardından kısa bir süre izin yapan Serbest Güreş Milli Takımı, yeniden kampa giriyor.

Antalya Belek'te ikinci kamp dönemini yarın başlatacak olan milliler, önce 18-22 Nisan tarihlerinde Bulgaristan, ardından ise 25-29 Nisan'da Çin'de, daha sonra da 2-6 Mayıs tarihlerinde Finlandiya'da yapılacak olan olimpiyat elemelerine kadar kamp çalışmalarını sürdürecek.

Genel direktörlüğünü Mustafa Gündüzeri, teknik direktörlüğünü ise Yakup Topuz'un yaptığı milli takım kampında şu sporcular yer alıyor:

Reklam
Reklam

55 Kilo: Ziya Daylak, Ahmet Peker, Berati Öztop, Vedat Bulduk, Sezar Akgül, Nebi Uzun

60 Kilo: Ersin Çetin, Recep Aktaş, Mustafa Kartal, Selahattin Kılıçsallayan, Muhammet Demir

66 Kilo: Mustafa Kuyucu, Adam Yakupov, Yakup Gör, Yusuf Benekli, Mustafa Kaya, Ramazan Şahin

74 Kilo: Ayhan Sucu, Serdar Çatal, Musa Gürbüz, Soner Demirtaş, Batuhan Demircin

84 Kilo: Serdar Böke, Fırat Binici, İbrahim Bölükbaşı, Bekir Demirtaş, Ahmet Bilici

96 Kilo: Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Müren Mutlu, Faruk Akkoyun, Kenan Gör, Hamza Köseoğlu, Rıza Yıldırım

120 Kilo: Taha Akgül, Yasin Kılıç, Fatih Çakıroğlu, Recep Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: