Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavları 28-29 Haziran'da

 Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları 28-29 Haziran'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacak.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları 28-29 Haziran'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, TÜRMOB, 28-29 Haziran'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları yapacak. Sınava, stajını tamamlayan serbest muhasebeci mali müşavir aday meslek mensupları, serbest muhasebeci ruhsatı olanlar ve hizmet sürelerini stajdan saydıran adaylar katılabilecek. Sınava ilk kez katılanlar 9 Mayıs'a, ikinci ve sonraki katılımcılar ise 2 Haziran'a kadar "TÜRMOB-Temel Eğitim ve Staj Merkezi Dikmen Caddesi No:562 Dikmen/Ankara" adresine elden veya postayla başvurabilecekler. Sınavın yapılacağı yerler ve sınav programı serbest muhasebeci mali müşavirler odalarında ve "http://www.tesmer.org.tr" internet adresinde ilan edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: