Sercan Yıldırım Kararından Memnun

Galatasaray'dan Sivasspor'a transfer olan Sercan Yıldırım, mutlu olduğunu ve burada başarılı olacağına inandığını söyledi.Galatasaray’dan Sivasspor’a...

Galatasaray'dan Sivasspor'a transfer olan Sercan Yıldırım, mutlu olduğunu ve burada başarılı olacağına inandığını söyledi.

Galatasaray’dan Sivasspor’a sezon sonuna kadar kiralanan Sercan Yıldırım, ayağının tozuyla ilk antrenmana çıktı. Yıldırım, yeni takımıyla başarıyı yakalayacağını söyledi. Sercan Yıldırım, Sivasspor’a geldiğini için mutlu olduğunu belirterek, “Tüm arkadaşlarım gerçekten çok iyi niyetli, iyi insanlar. İnşallah burada başarılı olacağıma inanıyorum, hem de Sivasspor’u üst sıralara taşımak istiyorum. Gol ve goller atmak istiyorum. İnşallah bunu başarırım, iyi çalışıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Sivasspor ile ligde üst sıralara oynamak istediğini ifade eden Yıldırım, “Benim her zaman gittiğim yerlerde iddialı konuşmuşumdur. O yüzden de takım olarak kupada gözümüz olduğunu, inşallah kazanacağımızı düşünüyorum. Tabi ki puanlar çok yakın, hem üsttekiyle, hem alttakiyle. O yüzden her maç kritik, final neticesinde oynanacak. İnşallah üst sıralarda bitirip UEFA’ya gitme şansımız olur” diye konuştu.

Sivasspor taraftarlarına da seslenen Sercan Yıldırım, “Taraftarlar benim belki de 1,5 seneden fazla izleyemediler. O yüzden inşallah burada iyi maçlar çıkarıp onlara hem seyir zevki yaşatmak hem de başarılara götürmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: