Sercan Yıldırım: Kornere atmak istemedim

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçında Galatasaray'ın 2 - 1 kazandığı Bursaspor maçında yenilen...

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçında Galatasaray'ın 2 - 1 kazandığı Bursaspor maçında yenilen golün hazırlayıcısı olarak gösterilen Sercan Yıldırım kendini savundu. Çok zorlu bir mücadele olduğunu söyleyen Sercan, kornere attığı topun kendi kalelerinde gol olmasına üzüldüğünü belirterek, “Kornere atmak istemedim.” dedi.
Galatasaray’ın genç gülcüsü Sercan Yıldırım, Radyospor'da yeralan habere göre, Bursaspor maçı sonrası yaşadıklarını yakın çevresine aktardı. ''Benim için çok zor bir deneyimdi.'' dediği iddia edilen Sercan'ın arkadaşlarına, olayı şöyle anlattığı ileri sürüldü:
“Benim için son derece zor bir maçtı, bu yüzden tedirgin olmadım desem yalan olur. Zorluk derecesi çok yüksek bir maçtı. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Gole neden olan pozisyonda amacım topu kornere atmak değildi. Ayağımın üstüyle geriye doğru vurmaya çalıştım; fakat saha koşullarından dolayı top kaval kemiğime çarptı ve korner oldu; sonrasında gol oldu.”

Reklam
Reklam

MELO GALİBİYET GOLÜNDEN SONRA NE DEDİ?
Yenilen gole karşın takım arkadaşlarının kendisini suçlamadığını, aksine galibiyete dair inancın daha da güçlendiğini söylediği belirten Sercan'ın şunları söylediği iddia edildi:
“Milan Baros’un golü muhteşemdi. Sonrasında Melo bana sarıldı, ‘üzülme, sen elinden geleni yaptın, şimdi daha iyisini yapmalısın’ dedi.
Saha içerisinde gördüğüm bu desteği hiçbir zaman unutamam. Soyunma odasında ise büyük bir çoşku vardı. Bir takımı başarıya götüren en önemli etkenin güçlü arkadaşlık bağları olduğunu bir kez daha gördüm.”

FATİH TERİM’İN SÖZLERİ ÇOK ÖNEMLİYDİ
Genç futbolcunun, Fatih Terim’in maçtan sonra “Bu takımın golcüleri, Milan Baros, Elmander ve Sercan’dır” sözünün kendisi için çok önemli olduğunu, fizik ve oyun ritmi açısından en kısa sürede istenilen seviyeye gelerek, beklentileri karşılayacağını söylediği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz