Serçe Sarayı 5. bölümde Serçe şaşkın

Star ekranlarının yeni dizilerinden Serçe Sarayı 5. bölümü yayınlandı. Serçe Sarayı son bölümüne beklenmedik olaylar damga vurdu. Serçe'nin öldü sanılan kocası Ramazan planlarını uygulamak üzere gizlice mahalleye döndü.

Star Tv'de Endemol Türkiye ile Bazı Filmler'in ortaklığıyla çekilen ve başrollerini Songül Öden ile başarılı oyuncu Mert Fırat'in paylaştığı Serçe Sarayı son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Otuzlu yaşlarındaki iki çocuklu Serçe'nin heyecan dolu yaşamını anlatan Serçe Sarayı dizisinin 5. bölüm 2 Nisan'da ekrana geldi. Süprizlerin eksik olmadığı dizinin bu bölümünde Serçe'nin öldüğü sanılan kocası Ramazan, planlarını uygulamak üzere mahalleye gizlice döndü. Öte yandan Kadir, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hastanede ölüm kalım savaşı veriyordu.

SERÇE SARAYI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Serçe ve Mahir, Zerrin'i kurtarıp Süla'nın evine getirdiler. Serçe, Zerrin'i sıkıştırdı ama Zerrin sırlarını saklamaya kararlıydı. Serçe'nin öldü sanılan kocası Ramazan planlarını uygulamak üzere gizlice mahalleye döndü. Baba özlemi içinde kıvranan oğlu Sinan'ı yanına çekti. Serçe Sarayı son bölümde Sinan onun söylediklerini büyük bir hevesle yapmaya başladı.

SERÇE'Yİ BEKLEYEN TEHLİKE

Kadir, Bülent'in sert eleştirisinin de etkisiyle Serçe konusunda daha da bilendi. Bundan sonra ne olursa olsun aşkına sahip çıktı. Ancak olaylar hiç de beklenildiği gibi gelişmedi. Serçe Sarayı son bölümde Kadir uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hastanede ölüm kalım savaşı veriyordu, Serçe ise evde kendisini bekleyen tehlikeden habersiz, gözyaşları içinde Kadir'in başında nöbet tutuyordu.