Serçe Sarayı 7. bölüm izleyicisiyle buluştu

Star Tv'nin merakla beklenen dizileri arasına girmeyi başaran Serçe Sarayı 7. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Serçe Sarayı yeni bölümde Kadir, Ali Rıza ile evlenen Serçe'nin peşini bırakmadı. Ali Rıza ile evlendikten sonra huzura kavuşacağını sanan Serçe'nin hayatı gittikçe zorlaştı.

Başrollerini Songül Öden ile başarılı oyuncu Mert Fırat'in paylaştığı Serçe Sarayı 7. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Otuzlu yaşlarındaki iki çocuklu Serçe'nin heyecan dolu yaşamını anlatan Serçe Sarayı son bölümünde heyecanlı gelişmeler birbiri ardını geldi. Dizinin final yapacağı iddiaları ortalarda dolaşsa da dizinin yapımcıları bu iddiaları yalanlamıştı. Dün akşam özetsiz bölümüyle saat 20.30'da yayınlanan Serçe Sarayı 7. bölümde Serçe, çocuklarının Ramazan tarafından kaçırıldığını öğrendi ve çocuklarını kurtarmak için Ramazan'ın peşine düştü. Öte yandan Kadir, Ali Rıza ile evlenen Serçe'nin peşini bırakmadı.

SERÇE SARAYI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklarının eski kocası Ramazan tarafından kaçırıldığını öğrenen Serçe, Ali Rıza ile birlikte peşlerine düşer. Kadir ise çocukları ve Ramazan'ı, onlardan daha önce bulmuştur. Serçe yeni bölümde Kadir'in bir anlık dalgınlığı ile elinden fırlayan Umut kaza geçirir.

KADİR SERÇE'NİN PEŞİNİ BIRAKMAZ

Kadir, Ali Rıza ile evlenen Serçe'nin peşini bırakmadı. Villada verilen daveti basan Kadir onca misafirin gözü önünde Ali Rıza ile kavga etti. Serçe'nin Ali Rıza'dan yana tavır göstermesi ise Kadir'in intikam duygusunu ateşledi. Serçe 7. bölümde aşkı değil parayı tercih ettiğini düşündüğü Serçe'ye, "Bu dünyaya çok yakışmışsın. Bundan sonra seninle işim olmaz" diyen Kadir, intikam için rotasını Serçe'nin çok yakınındaki birine çevirdi.

SERÇE BOYUN EĞMEZ

Öte yandan Serçe'nin kayınvalidesi Handan Hanım her fırsatta Serçe'yi küçümsemekte ve eleştirmekteydi. Serçe'nin ise ona boyun eğmeye hiç niyeti yoktu. Serçe'nin yakın arkadaşı Süla'nın, Handan Hanım'a ağzından kaçırdıkları, Serçe'nin hayatını iyice zorlaştırdı.