Serdal Adalı'nın avukatından mide kanaması açıklaması

Futbolda şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Serdal Adalı'nın avukatı basında...

Futbolda şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Serdal Adalı'nın avukatı basında müvekkili hakkında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.
Yönetici Serdal Adalı'nın vekili Avukat Ömer Durak'ın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''7 Aralık 2011, Çarşamba günü yayınlanan bazı basın organlarında ve sosyal medyada Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı’nın mide kanaması geçirdiği ve sırt ağrıları olduğu yönünde haberler yer almaktadır. Serdal Adalı’nın sağlık durumu ile ilgili basında yer alan bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Müvekkilim Sayın Serdal Adalı’nın sağlığı ile ilgili herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Serdal Adalı’yı sevenleri üzen ve endişelendiren bu mesnetsiz iddialarla ilgili kamuoyunu ve siz değerli basın mensuplarını bilgilendirmek isterim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz