Serdar Aziz: “şampiyonluk Uzak Değil”

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Serdar Aziz, şampiyonluğa uzak olmadıklarını söyledi.Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 22....

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Serdar Aziz, şampiyonluğa uzak olmadıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında ağırladığı Sanica Boru Elazığspor’u tek gol ile mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan yetenekli defans oyuncusu Serdar Aziz, “Zor bir karşılaşmaydı. Bunun bilinci ile sahaya çıktık. Özellikle ilk yarı iyi oynadık. Pozisyonları gole çevirebilseydik sahadan daha farklı bir skor ile ayrılabilirdik. Burası herkes için çok zor bir deplasman. İkinci yarı üzerimize geldiler. Takım halinde iyi bir defans yaptığımızı düşünüyorum. Rakibimize ciddi bir pozisyon vermedik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Çok iyi mücadele ettik. Taraftarlarımız 90 dakika müthiş şekilde bizi destekledi. Öyle olunca bizde daha çok havaya giriyoruz. Bütün şehir öyle. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Taraftarımızın desteği ile daha iyi olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“HOCAMIZIN TAKTİK DİSİPLİNİ MÜTHİŞ”

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın taktik disiplinin müthiş seviyede olduğunu ifade eden Aziz, “Hocamızın dediklerini yaptığımızı düşünüyorum. İkinci yarı takım halinde iyi bir defans yaptık. Biz iyi bir ekibiz. Çok iyi oyuncularımız var. Alternatifleri olan bir takımız. Elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL”

Sezon sonunda şampiyonluğu hedeflediklerini belirten genç oyuncu, “Ligde şampiyonluk neden olmasın. Bunu daha önce başardık. Bu senede iyi gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz. Şampiyonluk uzak değil diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BATALLA BİZİ VE TRİBÜNLERİ RAHATLATIYOR”

Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’ya övgü dolu sözler sarf eden Serdar, “Batalla’yı bütün Türkiye ve Avrupa öğrendi. Müthiş bir futbolcu. Bizim Zidane'mız demiştim. Herkesin gözünde öyle. Tribünleri, bizi topu aldığında inanılmaz rahatlatıyor. Heran skora katkı yapacak, assist yapacak gibi. Uzun yıllar inşallah onunla beraber çalışırım. Bundan mutluluk duyarım. Bizim için çok önemli bir oyuncu” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: