Serdar Gürler, Öğrencilerle Buluştu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor’da forma giyen Serdar Gürler, takımıyla 2 yıllık...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor’da forma giyen Serdar Gürler, takımıyla 2 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu anımsatarak, “Ben gideceğim kulüpte futbol oynamak isterim” dedi.

Malatya İnönü Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında Malatya’ya gelen genç oyuncu, BESYO öğrencilerinin söyleşisine katıldı.

Kendisine birçok takımdan transfer teklifi geldiğini kaydeden 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, “Ben şimdilik Sanica Boru Elazığspor’dayım. Takımımla 2 yıllık sözleşmem var. Ama tabi ki benim hedeflerim de var. Benim gideceğim takım, oynayacağım takımdır. Büyük takımlara gidip, büyük para kazanıp, oturamam. Ben gideceğim kulüpte oynamak istiyorum. Ben oturarak para kazanmayı sevmem.

Reklam
Reklam

Gürler, paranın kendisi için önemli olmadığını ve sadece futbol oynamak istediğini kaydederek, “Ben ligde orta sıralarda bulunan bir takımada gidebilirim. Az para kazanabilirim ama benim için en büyük mutluluk futbol oynamak” diye konuştu.

Gürler, ileride her gittiği yerde teknik direktör Yılmaz Vural gibi ağırlanmak istediğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz