Serdar Kulbilge Futbolu Özledi

Şike davası sürecinde uzun süredir futboldan ayrı kalan tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge, yeni sezona eskisinden...

Şike davası sürecinde uzun süredir futboldan ayrı kalan tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge, yeni sezona eskisinden daha hırslı hazırlanıyor.

PFDK'nın şike ve teşvik davasıyla ilgili verdiği 2 yıllık cezası Tahkim Kurulu tarafından 3 maça indirilen Serdar Kulbilge, yeni sezonu iple çekiyor. Futboldan ayrı kaldığı 10 aylık sürede özel bir antrenör nezaretinde çalışmalarını sürdüren tecrübeli eldiven, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Kulbilge'nin menajeri Hakan Özlü, Serdar için birkaç Süper Lig kulübünden teklif geldiğini ve transfer konusunda önümüzdeki günlerde bir karar vereceklerini söyledi. Serdar'ın futboldan ayrı kaldığı dönemde kendisini formda tuttuğunu belirten Özlü, tecrübeli kalecinin yeni sezonda daha güçlü ve hırslı bir şekilde yeşil sahalara döneceğini kaydetti. En son Ankaragücü forması giyen Serdar Kulbilge'nin bonservisi şu anda elinde bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz