Serdar Mahallesi Güzelleşecek

Yaptığı mahalle inceleme ziyaretleri ile sürekli olarak vatandaşların yanında olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat...

Yaptığı mahalle inceleme ziyaretleri ile sürekli olarak vatandaşların yanında olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir yandan da mahallelerde hizmet veren derneklerle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Yenidoğan Serdar Güzelleştirme Derneği üyelerini Gölkaypark’ta ağırladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın Serdar Mahallesi’nde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdiği toplantıya Yenidoğan Serdar Güzelleştirme Derneği Başkanı Ümit Yılmaz, yönetimi ve dernek üyeleri katıldı. Yapılan çalışmalarla Serdar Mahallesi’nin değiştiğine dikkat çeken Başkan Doğan “Çalışmalarımız ile Serdar çok daha güzel bir yer haline gelecek, Serdar Mahallesi güzelleşecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: