Serdivan Ak Parti Teşkilatı İl Sağlık Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı, Osman Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya İl Sağlık Müdürü...

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı, Osman Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Alemdar ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci'yi ziyaret ederek, Sakarya ve Serdivan İlçesinde sunulan ve sunulacak olan Sağlık Hizmetleri hakkında bilgi alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

AK Partili heyet ilk olarak Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci’yi ziyaret etti. Başkan Osman Çelik, Değirmenci’ye her konuda Sağlık Müdürlüğü’ne destek olacaklarını belirtti. Dr. Değirmenci de Serdivan İlçesinin Sakarya’nın yükselen bir değeri olduğunu belirterek; “İl Sağlık Müdürlüğü olarak ilçemize hizmet noktasında her türlü hassasiyeti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Değirmenci’ye yapılan ziyaretin ardından Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar’ı da ziyaret eden AK Partili heyet Sağlık Müdürü Alemdar’a çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: