Serdivan Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzalandı

Serdivan Belediyesi ile Güvenlik-İş Sendikası arasında 2 yıl süre ile geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzaları atıldı.Güvenlik-İş Sendikası arasında 2 yıl süre ile geçerli olacak yeni sözleşmenin imzaları Serdivan Belediyesi’nde atıldı.

Serdivan Belediyesi ile Güvenlik-İş Sendikası arasında 2 yıl süre ile geçerli olacak toplu iş sözleşmesi imzaları atıldı.
Güvenlik-İş Sendikası arasında 2 yıl süre ile geçerli olacak yeni sözleşmenin imzaları Serdivan Belediyesi’nde atıldı. 2021-2022 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi kapsamında en düşük ücret, net 3 bin 725 TL oldu. İmza töreninde Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Türk-İş Sakarya İl Temsilcisi ve Demiryol-İş Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, Güvenlik -İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Durcuk, Demiryol-İş Sendikası Sakarya Şube Sekreteri Muammer Güneş hazır bulundu. Serdivan Belediyesi ile Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş) arasında imzalanan toplu sözleşmenin tüm taraflar için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz