Şereflikoçhisar’a yatırım yapacak gurbetçiye arsa belediyeden

Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçe Belediyesi, Şereflikoçhisar’a yatırım yapacak olan gurbetçiye arsayı bedava verecek. Gurbetçilere seslenen Belediye...

Ankara’nın Şereflikoçhisar İlçe Belediyesi, Şereflikoçhisar’a yatırım yapacak olan gurbetçiye arsayı bedava verecek. Gurbetçilere seslenen Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, yatırım yapacak işadamlarının bürokratik işlemlerini de takip edeceklerini söyledi.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, bir grup Meclis üyeleri ile birlikte Almanya’ya yaptığı ziyareti tamamlayarak ilçeye döndü. Almanya’da bulunan Sindelfingen Karandereliler Derneği’nin daveti üzerine bu ülkeye giden belediye başkanı ve beraberindeki heyet, ülkedeki işadamları ile çeşitli iş görüşmeleri yaptı.

Reklam
Reklam

Almanya’daki Şereflikoçhisarlı işadamlarına ilçeye yatırım yapmaları noktasında görüş alış verişinde bulunduklarını belirten Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, işadamlarına ilçeye yatırım yapmaları karşılığında bedava arsa vereceklerini söyledi.

Altuğ, "10 kişi ve üzeri işçi çalıştıracak düzeyde yatırım yapanlara belediye sınırları içindeki arsayı hibe edeceğiz. Ayrıca tüm bürokratik işlemlerini de biz takip edeceğiz. Birkaç firma ile görüştük. Olumlu yaklaştılar. Yaz mevsiminde hem Türk hem de Alman işadamları ilçemizde inceleme yapacaklar." dedi.

Almanya’ya yapılan geziye belediye başkanının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Elvan Ekmen, Kacarlı Belediye Başkanı Dursun Çağdaş ile AK Parti Belediye Meclis üyeleri Eyüp Altındağ ve Kemal Yiğitbaşı katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: