Şereflikoçhisar'da 'Çanakkale Destanı Ve Ruhu' Konferansı Düzenlendi

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı ve Aksaray Üniversitesi Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 'Çanakkale Zaferi...

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı ve Aksaray Üniversitesi Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 'Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü' programı düzenlendi.

Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen programa ilgi yoğundu. Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Çanakkale Savaşları ile ilgili sunum yaptı.

Çanakkale ruhunu yaşamanın yanında gelecek nesillere de bu ruhu yaşatmayı, bu ruhla yetiştirilmesinin önemine değinen Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Çanakkale Zaferi’nin aziz milletin çok büyük kahramanlıklarla kazandığı şanlı bir zafer olduğunu altını çizdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz