Şereflikoçhisar'da Çiftçilere Mali Hibe Desteği Hatırlatması

Şereflikoçhisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, mali hibe desteğinden yararlanmak için başvuruların 10 Şubat'ta başlayıp 10 Mart'ta sona ereceği hatırlatmasında bulundu. 

Şereflikoçhisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, mali hibe desteğinden yararlanmak için başvuruların 10 Şubat'ta başlayıp 10 Mart'ta sona ereceği hatırlatmasında bulundu. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, 12. başvuru döneminde desteklenecek et ve süt üreten tarımsal işletmeler, süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve geliştirilmesi, yerel ürünlerin ve mikro işletmelerin geliştirilmesi, kırsal turizm ve kültür balıkçılığının geliştirilmesi tedbirlerine uygun harcamalar karşılığında yüzde 50-65 oranlarında mali hibe desteğinin sağlanacağı belirtildi. Destekten yararlanmak isteyen çiftçilerin, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ankara İl Koordinatörlüğüne istenilen bilgi ve belgelerle 10 Şubat-10 Mart 2014 tarihlerinde müracaat etmeleri gerektiği hatırlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: