Şereflikoçhisar'da Doğalgaz Seferberliği

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, ilçeye doğalgaz getirilmesi için “Temiz bir gelecek için haydi...

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, ilçeye doğalgaz getirilmesi için “Temiz bir gelecek için haydi abone olmaya” sloganı ile doğalgaz aboneliğine teşvik ediyor.

Bakanlar Kurulu’nun mevcut doğalgaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan ilçelere gaz ulaştırılması için aldığı kararın yürürlüğe girmesinin ardından Şereflikoçhisar’da seferberlik başlatıldı. 28 Nisan’da Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren nüfusu 10 binin üzerindeki ilçelere doğalgaz gelebilmesi için elektrik abonelerinin yüzde 60’lık kısmının talepte bulunması halinde doğalgaz rüyası gerçeğe dönüşecek.

Reklam
Reklam

Doğalgazın ilçeye kazandırılması için tüm imkanları değerlendireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, "Doğalgaz Şereflikoçhisar’ın meselesidir, milli meselemizdir. Bundan sonra artık iş bizde. Kışın ilçemizden göçler yaşanmayacak bu şekilde kış ekonomimizde büyük bir rahatlık yaşandığı fark edilecek. 8 bin aboneyi bulmamız gerekiyor. Herkesin aynı hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Altuğ, vatandaşların bu konuda bilinçlenmesi ve bilgilendirilmesi için sık sık toplantılar yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirtti. Altuğ, konuşmasının devamında, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte sivil toplum örgütleri de doğalgaz için çalışmalara başlandığının altını çizdi. Altuğ, vatandaşlarla tek tek görüşerek doğalgazın ilçemize ve ilçemiz ekonomisine yapacağı katkıları anlatmaya başlandığını, hedef sayıya ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceklerinin söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: