"Şerefliyse yeğenini teslim eder"

Süreyya Karabulut, "Hayyam Garipoğlu şerefli bir insansa yeğenini alır, getirir, teslim eder" dedi.

İSTANBUL (İHA) - Öldürülen Münevver Karabulut'un anne ve babası, İçişleri Bakanlığı müfettişlerine ifade verdi. Baba Süreyya Karabulut, "Hayyam Garipoğlu şerefli bir insansa yeğenini alır, getirir, teslim eder" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen baba Süreyya Karabulut ile anne Nagihan Karabulut'un ifadeleri İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişlerce alındı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Süreyya Karabulut, "Devletimize gerekli olan bilgileri verdik. Devletin bana daha önce verdiği bir namus sözü var bu nedenle rahatız. Hayyam Garipoğlu şerefli bir insansa yeğenini alır, getirir, teslim eder. Yarın Etiler'de bir basın açıklaması yapacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Nagihan Karabulut ise, "Gerekli bilgileri söyledik. Herhangi bir şey sormadılar, ne soracaklar ki. Biz sadece bildiklerimizi anlattık" dedi.

Karabulut ailesinin avukatı Altan Altınyurt da, "Bizden bilgi almak istediler. Bizde bu bilgiyi paylaştık. Çok önemli bir gelişme de yok. Hem iddialar, hem de bugüne kadar ki bütün gelişmeler" dedi.

Karabulut çifti daha sonra emniyetten ayrıldı.