Serena Williams: En Iyiler Arasında Gösterilmek Onur Verici

Londra Olimpiyatları'nda kadınlar tenisinin şampiyonu Serena Williams, kendisinin halen en iyiler arasında gösterilmesinin onur verici...

Londra Olimpiyatları'nda kadınlar tenisinin şampiyonu Serena Williams, kendisinin halen en iyiler arasında gösterilmesinin onur verici bir şey olduğunu söyledi.

İstanbul Polat otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Williams, turnuvalardan kazandığı paraları, hayır kurumlarına vermeyi düşündüğünü açıkladı.

Serena Williams, “Tenis sporu bu gibi turnuvaların olmasıyla ve böyle büyük sporcuların katılmasıyla daha da büyüyecek ve gelişecek. Umarım burada bu son turnuvada elimden ne geliyorsa yapacağım. Tenis sporuna katkım olduğunda bununla onur duyuyorum. Şu andaki yeni oyunculara baktığımda halen en iyiler arasında gösterilmemde benim için ayrıca çok sevindirici.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz