Sergen fena salladı..!

Hem Yıldırım Demirören hem de Fikret Orman yönetimini topa tuttu."Bu zihniyetle bir yere gelinmez. Beşiktaş'ı Anadolu takımı yapmaya çalışıyorlar."

Sergen Yalçın'ın, "Orman amatörce yönetiyor", "Aybaba yanlış seçim" ve "Egemen gönderilip, Uğur Boral alınır mı?" gibi görüşlerini camianın önde gelenlerine sorduk.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş'ta taraftarların en çok merak ettiği konu; yeni sezonda nasıl bir takım izleyecekleri. Siyah beyazlı taraftarların kimi "küçülme ve gençleşme" operasyonundan umutlu, kimi de geleceğe karamsar bakıyor...

Reklam
Reklam

Camianın sembol isimlerinden Sergen Yalçın ise önceki gün Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde sert eleştirilerde bulundu. Beşiktaş'ın çok büyük yanlışlar yaptığına işaret eden Yalçın, yönetimi topa tuttu. Biz de Sergen'in tespitlerini haklı mı haksız mı diyerek, kulübün önde gelen isimlerine sorduk...

Yüzde yüz haklı

Celal Kolot

Sergen Yalçın yaptığı yorumlarında yüzde yüz haklı. Fenerbahçe ve G.Saray'ın, kopup giden iki takım olacağını söylüyor, bu doğru. Beşiktaş ise Anadolu takımı oluyor, o da doğru. Takımın iskeleti bozulmamalıydı.

Survivor'a gitsin

Recep Çetin

Bence Sergen Yalçın, Survivor'a gitsin. Sanki kulübün durumunu bilmiyormuş gibi görüş bildiriyor. Onun yaptığı eleştirilere söyleyecek söz dahi bulamıyorum. Tek kelime ile yazık!

Sergen abartmış

İbrahim Üzülmez

Beşiktaş Kulübü'nün ekonomik durumu ortada. Sergen abartmış. Ama başkan ve yönetim zor günlerde ortaya çıkıp savaşıyor. Samet Aybaba Beşiktaş'ta kaptanlık yapmış bir isim. Şimdi feda zamanı.

Kenetlenme zamanı

Hasan Arat

Sergen ile ilgili düşüncelerimi söylemem yakışmaz. Hürriyet'te çıkan haber beni çok mutlu etti. Ben, makamını feda ederek plazayı kiraya veren yönetimi destekliyorum ve herkesi kenetlenmeye çağırıyorum.

Reklam
Reklam

Çare bulunmalı

Feyyaz Uçar

Beşiktaş zor günlerde. Bu nedenle Sergen'in yazısı beni ilgilendirmiyor. Önemli olan krizden nasıl kurtulunur, önce bunun çaresi bulunmalı. Bunu da bulacak tek kurum Beşiktaş yönetimdir.

İntikam alıyor

Cemil Kazancı

Sergen'in aklı başına yeni mi geldi? Samet Aybaba'yı eleştirmek yanlış. Şezlongda uzanarak eleştiri yapılmaz. Sergen Yalçın teknik adam olamamanın acısını, iyi niyetli çalışan yönetimden çıkarmasın.

Sergen ne yazmıştı?

Demirören ihraç edilmeli
- Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ı paramparça etti. Ben olsam Divan Kurulu'na verip ihraç edilmesini isterdim. Hiçbir Beşiktaşlı kulübüne böyle zarar veremez. Kulüp artık yapılan hataların altından kalkamayacak hale geldi.

Orman amatörce çalışıyor
- Fikret Orman'ın profesyonelce iş yaptığına inanmıyorum amatörce çalışıyorlar. Bu zihniyetle Beşiktaş kulübü bir yere gelmez. Orman yönetimi Beşiktaş'ı Anadolu takımı yapmaya çalışıyor.

Samet Aybaba ile olmaz
- Samet Ağabey'i çok severim. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı'dır. Ama maalesef şu an Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapacak düzeyde değil. En son ne zaman teknik direktörlük yaptı? Bütün Beşiktaşlılar isyanda.

Reklam
Reklam

Egemen'i nasıl bırakırsın?
- Küçülmenin ilk şartı iskeletin korunmasıydı. Gönderilecek oyuncuların başında da yabancılar geliyordu. Egemen ise bu takımın iskeletindeki en önemli oyuncu. Ama sen onu gönderiyor, Uğur Boral'ı alıyorsun!

Uğur ne fayda sağlayacak? - Uğur Boral'ı ne maksatla alıyorsun? Takıma gençlik aşısı yapıyor desen yok, takıma vites atlatacak bir transfer desen, o da değil. 30 yaş üzerinde bir oyuncu. Ne fayda sağlayacak Beşiktaşa çok merak ediyorum.

Beşiktaş 5.'liğe oynar
- Beşiktaş'ın ligde hiçbir şansı yok. Önümüzdeki sezon La Liga havasında geçer. F.Bahçe ile G.Saray, Real Madrid ve Barcelona gibi kopup giderler. Beşiktaş ise 5.'lik ya da 6.'lık için oynar.

Anahtar Kelimeler: