Sergen Yalçın fırtına gibi

Etimesgut Şekerspor'un yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, takımının klasman grubunda oynadığı karşılaşmalara çok iyi bir başlangıç yaparak oynadığı 3 maçta da fileleri havalandırmayı başardı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde Yükselme Grubu biletini son anda kaçıran ve klasman grubunda mücadele eden Etimesgut Şekerspor'da Sergen Yalçın fırtınası esiyor. Tecrübeli kaptan, Etimesgut Şekerspor'un Lig A'ya yükselebilmesi için önünde kalan son şans olan klasman grubu birinciliği elde etmesi için sazı eline aldı. 34 yaşındaki yıldız, takımının 1 Klasman Grubu'nda oynadığı 3 maçta da gol atmayı başardı. Etimesgut Şekerspor'un kendi evinde 2-0 kazandığı Güngören Belediyespor karşılaşmasında 1 gol atan süper solak Yalçın, takımının deplasmanda Yalovaspor ile 3-3 ve Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldığı maçlarda da 1'er gol atarak takımının puan almasını sağladı. Sergen Yalçın klasman grubunda oynadıkları 3 maçta da 90 dakika sahada kaldı. Sezon başında Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın, sezonun ilk 3 maçında çok iyi bir performas ortaya koymuş ve Etimesgut Şekerspor ilk 3 maçını 9 puanla kapatmıştı. Daha sonra sakatlık ve formsuz bir dönem yaşayan Sergen Yalçın, takımına katkı sağlayamamıştı.

Reklam
Reklam

Etimesgut Şekerspor, halen Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 1. Klasman Grubu'nda lider Eyüpspor'un 3 puan arkasında ikinci sırada bulunuyor.