Sergen Yalçın gönülleri fethetti

Önceki gün babasını kaybeden Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın dün takımının başına geçti, ‘profesyonellik ve iş disiplini’ dersi verdi

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yeteneklerinden biriydi kuşkusuz. Futbol tekniğine, müthiş sol ayağına kimsenin diyecek tek sözü yoktu, olamazdı! 10’a yönelik eleştirilerin odağında ise çalışmayı sevmemesi vardı. Ancak ‘hoca’ Sergen, ‘futbolcu’ Sergen’den ne kadar farklı olduğunu dün gözler önüne serdi. Önceki gün babasının vefat ettiği haberiyle sarsılmış, apar topar İstanbul’a gitmişti Yalçın... Gün boyu cenaze işlemleriyle uğraştı, ikindi namazının ardından babasını son yolculuğuna uğurladı. Ve dün acısını kalbine gömüp işinin başına döndü.

Reklam
Reklam

Dün sabah Sivas’a giden ve takımın Eskişehirspor maçı hazırlıklarındaki yerini alan Yalçın’ın bu tavrı Sivasspor yönetimi ve futbolcuların da gönüllerini fethetti. Zor durumda olan takımını yalnız bırakmayan Sergen Yalçın’a antrenman öncesi futbolcular ve kulüp çalışanları tek tek baş sağlığı dileğinde bulundu.

Yalçın’ın bir hayli duygusal olduğu antrenmana milli takım kamplarından dönen Ümit Kurt ile Aatif Chahechouhe da katılırken, İstanbul’da tedavileri süren ve sezonu kapatan Eneramo ile İbrahim Toraman çalışmada yer almadı. Fransa’da tedavisi tamamlanan Manuel Da Costa da Sivas’a geldi. (habertürk)

Anahtar Kelimeler: