Serhan Öğretmenin Adı Caddeye Verilecek

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğretmen Serhan Öztürk’ün adı Doğan beldesinin en...

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğretmen Serhan Öztürk’ün adı Doğan beldesinin en işlek caddelerinden birine veriliyor.

4 Ocak 2013 tarihinde görev yaptığı Doğanköy İlkokulu’na giderken kullandığı otomobile kamyonun arkadan çarpması sonucu ağır yaralanan Serhan Öztürk, Elbistan Devlet Hastanesi’nde ilk tedavisinin yapılmasının ardından Malatya’ya sevk edilmiş, 7 Ocak 2012 Pazartesi günü tedavi gördüğü Malatya Turgut Özal Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Serhan Öztürk, hem eğitim camiası tarafından hem de görev yaptığı Doğan Beldesi halkı tarafından unutulmadı. Doğan Belde Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği’nin teklifi ile Belediye Meclisi isminin belde içerisinde bir yere verilmesi kararını aldı. Karar İlçe Kaymakamlığı'na iletildi. İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, konuya ilişkin kararı imzaladı.

Reklam
Reklam

Konuyu gündeme getiren Doğan Belediye Başkanı Cengiz Mezdeği, "Serhan öğretmenimiz, gerek kişiliği ile gerekse çevresine verdiği olumlu mesajlarla oldukça iyi bir insandı. Kaza sonucu aramızdan ayrıldı. Allah mekanını cennet etsin. Bizlerde Doğan Belde Belediyesi olarak Belediye sınırlarımız içerisinde yer alan hareketli bir caddeye öğretmenimizin adını vermeyi kararlaştırdık. Belediye meclisimiz bu kararı en kısa süre içerisinde onaylayıp çıkarttı. İlçe Kaymakamımızın da onayı ile öğretmenimizin görev yaptığı okula yakın caddenin adı Serhan Öztürk Caddesi olarak değiştirildi." dedi.

Caddenin adı kısa süre sonra Serhan Öztürk Caddesi olarak değiştirilecek. Bu karar Serhan Öztürk’ün, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz